zondag 16 augustus 2009

~~* einde vakantie *~~

Het zit er weer op. Morgen gaat de school weer beginnen en moeten we weer over tot de orde van de dag. Zal even wennen zijn, maar ook wel weer lekker.
Weer normaal achter de naaimachine, weer sporten en hopen dat ik de knop weer kan om zetten, om verder te gaan met de lijn.
Ik was voor de vakantie 13 kilo afgevallen en ben 1,7 kilo "gegroeid" in de vakantie (niet zo verwonderlijk met al dat lekkere eten in Amerika).
Nu geen excuses meer en het weer oppakken, want eigenlijk wil ik er nog wel 10 kwijt. Wordt vervolgt dus...............

Vandaag mijn lappen uitgezocht en de "zomer" opgeruimd. Heb nog niet zo veel inspiratie voor de herfst, maar dat zal wel komen. Om toch wat te doen te hebben, heb ik wat sieraden gemaakt.


Voor wie morgen ook het "gewone" leven weer oppakt, veel succes. Voor wie nog vakantie heeft, geniet er nog van.

groetjes,
Sandra

2 opmerkingen:

 1. Joh knap hoor dat je maar 1.7 bent gegroeid!! Die draad pik je zo weer op en dus ben je het ook zo weer kwijt!
  Succes met alles.. hier mogen we nog een weekje rustig aan doen ;)

  groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook hier mogen we de draad weer oppakken. De kids gaan volgende week pas weer naar school, maar de vakantie voor mij is inderdaad ook ten einde. En dat met die kilo's eraan? Hier ook 2 kilo erbij en dat moet er nu ook met Sonja Bakker er weer af. Ook ik wil nog 10 kilo eraf en dat gaat me lukken ook. Hoe lang ik erover ga doen weet ik nog niet, maar streven eind van het jaar zou moeten lukken.
  Succes Sandra

  Groeten, Jessica

  BeantwoordenVerwijderen