zondag 12 september 2010

~~* ach........wat zielig *~~

Dit is Sammie. Sammie met kap!

Ze is vandaag geopereerd en moet een kap dragen. Ze weet niet wat haar overkomt. Volgens mij vergeet ze pijn te hebben, want die kap is knap irritant.
Je ziet haar denken, "misschien als ik achteruit loop gaat ie af" , dus loopt ze zó de hele kamer door.

Zielig hoor, ze is gespiest.
Waarschijnlijk van de schutting af gevallen, bovenop een tak welke door de onderkant van haar buik is gestoken. Gelukkig niet door de buikwand heen, maar behoorlijk diep.
Het is vrijdag gebeurd, maar gisteravond pas opgemerkt en vandaag dus naar de dierenarts (altijd in het weekend, het zijn net kinderen).
Vrijdag had ze koorts, maar de dierenarts dacht dat het een keelontsteking was ( diagnose door de telefoon) omdat dit heerst onder de poesen. Gelukkig wel pilletjes gehad voor ontstekingen en de pijn.
Wij hebben haar niet verder onderzocht op verwondingen, tot dat ze begon te likken en wij de wond zagen. We hadden voor maandag een afspraak bij onze eigen dierenarts, maar dat hebben we maar niet afgewacht en naar een dienstdoende dierenarts gegaan. Wat achteraf maar goed is geweest.
Nu maar hopen dat alles schoon is en het niet gaat ontsteken. We zijn er in ieder geval een week mee zoet. Allerlei zalfjes en pilletjes die ze moet hebben en natuurlijk € 174,50 lichter. Niet erg, maar wél veel geld.

groetjes,
Sandra

2 opmerkingen:

 1. Heel veel beterschap voor Sammie!! Ja, zo'n kap is knal vervelend voor d'r. Ik ziet het al voor me, dat ze achteruit door de kamer wandelt in de hoop dat 'ie er af valt, ah!!

  Hopelijk is de wond schoon en gaat het niet ontsteken, beterschap!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach got wat een sielig poezebeest, en ja het zijn net kinderen! En inderdaad een bult geld maar ze brengen zoveel plezier en geknuffel ik kan onze kat niet missen (inmiddels al ruim 11 jaar bij ons) en jullie Sammie zo te zien ook niet.
  Dus beterschap voor Sammie, ik hoop dat het goed schoon is, en het nu een kwestie van opknappen is

  BeantwoordenVerwijderen